Cumhurbaşkanı Erdoğan muharrem ayı iftarına katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem ayının 10'uncu günü dolayısıyla Hüseyin Gazi Cemevi'nde muharrem ayı iftarına katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan muharrem ayı iftarına katıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

"YAKIN ZAMANDA İNŞALLAH HÜSEYİN GAZİ MAĞARASINI DA HEM ANKARALILARA HEM TÜRKİYE’DEKİ TÜM ALEVİ YURTTAŞLARIMIZA AÇACAĞIZ"

Ayyıldız, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Hüseyin Gazi Türbesine gelen Alevilerin tepedeki mağarayı da ziyaret etmek istediğini ancak askeri bölge olması nedeniyle buraya ziyarette bulunamadıklarını söylediklerini, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a bu konuyla ilgili talimat verdiğini kaydetti. Mehmet Ali Ayyıldız, "Yakın zamanda inşallah Hüseyin Gazi mağarasını da hem Ankaralılara hem Türkiye’deki tüm Alevi yurttaşlarımıza açacağız" dedi.

Katılımcılardan Rıza Solak ise iftarın çok güzel geçtiğini, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın birlik ve beraberlik üzerine çok güzel bir konuşma yaptığını ifade etti.

Solak, "Şu günlerde en muhtaç olduğumuz birlik anında Sayın Cumhurbaşkanı’mız, bize cemevinde yemek verdiği için Allah bin kere razı olsun kendisinden" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan muharrem ayı iftarına katıldı

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7