Elazığ'da Anka Temel Personel Eğitimi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğünde görev yapan personele ANKA Temel Personel Eğitimi verildi.

Elazığ'da Anka Temel Personel Eğitimi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bir otelde düzenlenen eğitimde konuşan Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Suat Kenç, eğitimle koruma ve bakım altında bulunan çocuklara hizmet veren tüm personelin hizmet kapasitesinin arttırılacağını söyledi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının son yıllarda önemli projeler gerçekleştirdiğini aktaran Kenç, "Bakanlık olarak sokaklarda kimsenin kalmadığı, herkese bir yuva olma konusunda mücadele veriyoruz." dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Eğitim Koordinatörü Hakan Keçe ise programın 2014 yılında başladığını ve tamamen yerli olduğunu belirterek, "Bu programla kurumdaki aşçıdan şoförüne, bakım elamanından idarecisine kadar çocuğa temas eden her bireyin aynı tutum ve tavırla çocuğa karşı aynı dili oluşturma noktasında önemsediğimiz bir programdır. Bu yıl 25 ile 6 bin 500 kişiye eğitim verdik."