Erdoğan'dan asgari ücret ve EYT açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATV, A Haber, A Para ve A News ortak yayınına katılarak gazetecilerin gündeme yönelik sorularını cevapladı.

Erdoğan'dan asgari ücret ve EYT açıklaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Amerika ziyareti ile ilgili konuşan Erdoğan şunları söyledi, "Bay Kemal Amerika'daki 8 saatlik ortadan kayboluşunun gizemini iftiralarıyla aydınlığa kavuşturuyor. Bay Kemal Kendisine ezberletileni konuşmaya başladı. Sen şu anda uyuşturucu baronlarına zemin hazırlıyorsun. Kalkıp AK Parti iktidarına bu yakıştırmayı yapamazsın Bizim terörle mücadelede verdiğimiz mücadele hep uyuşturucu kaçakçılarıyla. PKK nereden nemalanıyor uyuşturucudan. Eş başkan tutuklanan Tabipler Birliği Başkanını savunuyor. Bunlar birbirinin ete kemiğe bürünmüşü."

Erdoğan'ın gündeminde Millet İttifakı da vardı. Erdoğan Millet İttifakındaki partilerin renklerinin farklı olduğunu belirterek, "Bunlar Millet ittifakı diyerek millete ihanet ediyor onun adı millet değil illet ve ya zillet. Bizim ki Cumhurdan kaynaklı Cumhur İttifakı aramızdaki fark bu. Yakında zillet ittifakı dağılacak. Onların ömrü uzun değil. Renkleri bir defa çok değişken. Seçim meydanında birinin söylediğini öbürü reddedecek. Biz Cumhur ittifakı olarak hedefimize kilitlenmişiz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16