Erdoğan'dan asgari ücret ve EYT açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATV, A Haber, A Para ve A News ortak yayınına katılarak gazetecilerin gündeme yönelik sorularını cevapladı.

Erdoğan'dan asgari ücret ve EYT açıklaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erdoğan, EYT, Asgari ücret, tahıl diplomasisi, Anayasa değişikliği gibi önemli konularda açıklamalarda bulundu.

 

TOGG SATIŞA SUNULDUĞUNDA REKABETÇİ OLACAK”

 

Togg'un sınıfındaki elektrikli araçlarla fiyat konusunda rekabetçi olacağına dikkat çeken Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına yönelik, "Her şeyden önce orası fabrika değil mi? Birileri diyordu ya 'Fabrika nerede?' diye. Togg'daki tüm mühendis, işçi ve teknisyenle bin 300 kişi fotoğraf çektirdik. Ardından fabrikayı gezdik. Fabrikada her şey robotik. Tabandan tepeye, tüm kaynak sistemleri robotik işlemlerle yapılıyor. İnsan bunu görünce iftihar ediyor. Rabbim bize nasip etti. Fiyatı şimdiden başladılar sormaya. Aceleci olmayalım. Togg satışa sunulduğunda rekabetçi olacak. Babayiğitler sıradan oturan adamlar değil, saygın iş adamları. Oturup değerlendirme yapacağız. Mart ayında fiyat tespiti yapacağız. Bir elektrikli araç var. Bunu teşvik etmek sevdirmek bizim için maharet olacak" dedi.

Temmuz 2022 ile ÖTV indirimi yapıldığını anımsatan Erdoğan, yeni vergi düzenlemesiyle elektrikli araç için yeni vergi oranının yüzde 10 olarak belirlendiğini kaydetti. 7 ayrı üretim olacağını söyleyen Erdoğan, Togg'un renk seçenekleri olduğunu da ifade etti.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16