Kararname yayımlandı, Elazığ'ı ilgilendiriyor

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) yaz kararnamesiyle Elazığ'ın da dahil olduğu bir çok ilde hakim ve savcının görev yeri değişti.

Kararname yayımlandı, Elazığ'ı ilgilendiriyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesi tarafından, Adli ve İdari Yargı Yaz Kararnameleri tamamlandı. 33 ile yeni başsavcı atanırken, 5 bin 426 hakim ve savcının görev yeri değişti.

Elazığ Hakimliğine, Hatice Kurt, Fatma Öztürk Kavut, Ayşegül Gür, Ebru Demir Velioğlu, Selçuk Özköse, Ahmet Yeşil, Mustafa Pilgir, Nesibe Uluçay atandı.

Elazığ Cumhuriyet Savcılığına, Muharrem Şahintaş, Şerife Pamuk Çetin, Onur Fırat Arslan, Uğur Ilığ, Burak Dağlı, Muhammet Boçoğlu, Niyazi Gülünay, Hüseyin Işık, Tuncay Karcıoğlu Elazığ Cumhuriyet Savcılığına atandı. Palu İlçesi Cumhuriyet savcılığına ise Enes Yasin Kardaş atandı.

Elazığ Cumhuriyet Savcısı olarak görevini yürüten Basri Sarıca Gürün Cumhuriyet Savcılığına, Samet Deniz Sivas Hakimliğine, Ramazan Kürtül Aksaray Cumhuriyet Savcılığına, İsmail Çağlayan Çırak Manisa Cumhuriyet Savcılığına, İsmet Topal ise Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi Üyeliği atandı.

Elazığ Hakimi olarak görevini yürüten Dilek Ayhan Develi Hakimliğine, Seçil Karaçizmeli Seydişehir Hakimliğine, Hacer Karakoca Çırak ise Manisa Hâkimliği atandı.

Elazığ Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ahmet Akyel Balıkesir Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atandı.