Milletvekili Açıkkapı'dan 1 Mayıs mesajı

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü vesilesiyle mesaj yayımladı.

Milletvekili Açıkkapı'dan 1 Mayıs mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye’nin kalkınmasıda alın teri ve emekleriyle katkıda bulunan işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü tebrik eden Açıkkapı’nın mesajında şu ifadeler yer alıyor: "Ülkemizin gelişim ve ilerlemesinde temel taş olan işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü canı gönülden tebrik ediyorum.

İşçi kardeşlerimizin alın teri ve üstün fedakarlıkları sayesinde ekonomimiz güç kazanmakta, toplumun refahı artmaktadır. Emeklerinin karşılığını adaletli bir şekilde almaları için gerekli tüm politikaları hayata geçirmek, devletimizin asli görevlerindendir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki 22 yıllık AK Parti iktidarlarında bu bilinçle, işçilerimizin yaşam standartlarını yükseltmek ve haklarını korumak adına önemli adımlar attık ve atmaya devam edeceğiz.

Küresel zorluklara rağmen işçi kardeşlerimizin yanında durarak, onlara olan desteğimizi her platformda göstermeye kararlıyız. Daha iyi ücret, sosyal hakların genişletilmesi ve çalışma şartlarının iyileştirilmesi gibi iyileştirmelerle işçilerimizin ve dolayısıyla toplumumuzun refahını artırmak en büyük hedeflerimiz arasındadır.

Bu özel ve güzel günde, emekleriyle bizlere ilham veren; başta Elazığ’ımız olmak üzere ülkemizin dört bir yanında çalışan tüm işçi kardeşlerime şükranlarımızı sunuyor, emeklerinin her zaman kıymetli olduğunu vurgulamak istiyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki Türkiye yüzyılında hep birlikte daha müreffeh, adil ve güçlü bir ülke inşa etme yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz.  Her bir işçi kardeşimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor, sağlık , huzur ve başarı dolu bir yıl diliyorum."