(Özel Haber) Ankara'da bürokratların odasında onun eserleri var

Keban Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü olarak görev yapan ve hiç bir eğitim almamasına karşın filografi sanatını ustalıkla icra edip ortaya koyduğu eserleriyle özellikle Ankara'da bir çok bürokratın odasını süsleyen Mustafa Turan bu konuda Elazığ'da tek olma özelliğini de taşıyor.

(Özel Haber) Ankara'da bürokratların odasında onun eserleri var
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mesaiden arta kalan zamanda bu sanata gönül vermekten dolayı son derece mutlu olduğunu ve bu konuda isteyenlere ücretsiz kurs vermeye hazır olduğunun altını çizen Keban Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü ve Filografi Sanatçısı Mustafa Turan, sadece Keban da değil Elazığ şehir merkezinde de eserlerini gören herkesin memnuniyetini ifade ettiğini belirterek kısa zamanda 30'dan fazla eser ortaya koyduğunu belirtti.

Özellikle Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı'nın çok büyük desteğini gördüğünü ifade eden Turan, Başkan Atlı'nın Ankara'da ki bürokrat ziyaretlerinde kendi eserlerini hediye etmesinden dolayı da ayrı bir gururlandığını söyledi.

Filografi sanatının yaşaması adına Elazığ ve çevre illerden talep gelmesi durumunda hiç bir ücret almadan kurs vermeye hazır olduğunun da altını çizen Mustafa Turan, bu sanatın maddi olarak da kazanç getiren bir uğraş olduğunu kaydetti.