Devlet Bahçeli Elazığ mitinginde konuştu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Elazığ'da '2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net' mitingini gerçekleştirdi.

Devlet Bahçeli Elazığ mitinginde konuştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

"CUMHUR İTTİFAKI BELİRSİZLİĞİ AŞACAK, BELALARI SÖKÜP ATACAK"

Cumhur İttifakı'nın önünün açık olacağını, zillet ittifakının siyasi ömrüyle birlikte önünün kapalı olduğunu dile getiren Bahçeli, Cumhur İttifakı’nın iktidar ve istikbal yürüyüşünü durdurmaya hiç kimsenin gücünün yetmeyeceğini kaydetti.

"Türkiye'miz üzerinde hesabı olanlardan kim varsa, Rum'u, Ermeni'si, eşkıyası, teröristi, haçlısı, Müslüman katili, Türk düşmanı, insanlık kasabının hepsi zillet ittifakının arkasında sıraya girmiştir. Milletimizden ve coğrafyamızdan intikam almak isteyenlerin tamamı Kılıçdaroğlu’nun ve zillet ittifakının arkasında kuyruğa dizilmiştir. Böylesi bir zillete ne Allah razı gelecek, ne de milletimiz rıza gösterecektir. Cumhur İttifakı belirsizliği aşacak, belaları söküp atacak, iç barış ortamını, ekonomik güvenliği ve toplumsal huzuru sağlam esaslara bağlayacak iradedir." diyen Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın Türkiye'nin gücüne güç katacak ümit haznedarı olduğunu vurguladı.

Bahçeli, yollarına devam edeceklerini belirterek, üreteceklerini, geliştireceklerini, Türkiye'yi huzur içinde ve güç birliği halinde büyüteceklerini dile getirdi.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14