Devlet Bahçeli Elazığ mitinginde konuştu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Elazığ'da '2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net' mitingini gerçekleştirdi.

Devlet Bahçeli Elazığ mitinginde konuştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

"DEMOKRATİK HESAP GÜNÜ UFUKTA GÖRÜLMEKTEDİR"

Bahçeli, 2023 yılının Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yıl dönümü, "Lider Ülke Türkiye"nin önsözü ve önyüzü, 13'üncü Cumhurbaşkanı ile 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin yapılacağı demokrasi ve sandık yılı olacağını söyledi.

Adaylarının belli, kararlarının net olduğunu kaydeden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi.

Bahçeli, "Kötü niyetli hiç kimse boş hayale kapılmasın, boşuna heves etmesin. Çünkü Cumhur İttifakı alayına birden göğüs germeye ve kirli oyunlarını birer birer bozmaya muktedirdir. Artık 2023 seçimlerine az bir süre kalmıştır. Kader anı yaklaşmaktadır. Demokratik hesap günü ufukta görülmektedir." diye konuştu.

Hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açık ara farkla tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesi, TBMM'de milletvekili sayısı ve siyasal destek itibariyle çok güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi grubunun ve Cumhur İttifakı'nın ortaya çıkması olduğunu aktaran Bahçeli, "Türk milletine yeni bir anayasa kazandırmak için Cumhur İttifakı olarak Meclis'te nitelikli çoğunluğa ulaşmamız lazımdır. Amacımız budur, arzumuz budur, arayışımız buna yöneliktir" dedi.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14