Devlet Bahçeli Elazığ mitinginde konuştu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Elazığ'da '2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net' mitingini gerçekleştirdi.

Devlet Bahçeli Elazığ mitinginde konuştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

"KILIÇDAROĞLU, MERTSEN ÇIK SÖYLE, ADAMSAN KARARINI AÇIKLA, ADAY MISIN DEĞİL MİSİN?"

Kılıçdaroğlu'nun partisinin son grup toplantısında, "Ayağa kalk CHP, ayağa kalk Türkiye." dediğini, üstelik, "Nefsine hakim olanların iktidarı geliyor." ifadesini kullandığını dile getiren Bahçeli, CHP'nin ayakta değil, ayaklar altında olduğunu, bunun sorumlusunun da Kılıçdaroğlu olduğunu söyledi.

Türkiye'nin ayakta olduğunu, zafere kilitlendiğini belirten Bahçeli, mühürlü kalplerin bunu göremediğini, kalbi yabancı başkentler için atanların bu gerçeği anlayamadığını, anlasa da anlatamadığını, açıklayamadığını kaydetti.

"Bunlar nefsine falan hakim değil, yabancılara hadim olan kötürüm siyaset anlayışlarıdır. Sayın Kılıçdaroğlu, mertsen çık söyle, adamsan kararını açıkla, aday mısın değil misin? Neden susuyorsun, niçin duruyorsun, neyi bekliyorsun, hangi mantıkla keçeyi suya atıp çıkan yerlerini taşa tutuyorsun? Cumhurbaşkanı adayı olacak yürek sende var mı, onu söyle. Gözün kesiyor mu, ondan bahset. Er meydanına çıkabilecek cesaretin var mı onu ifade et. Cumhurbaşkanı adayını belirlemekten aciz bir zihniyete ve siyaset köhneliğine aziz milletimiz hiç onay verir mi? Böylesi bir dağınıklığa, böylesi bir çarpıklığa, Cumhurbaşkanı'nın yetkilerini protokole bağlamayı düşünen siyaset ve hukuk cahillerine Türkiye'nin yarınları emanet edilebilir mi?" ifadelerini kullanan Bahçeli, geleceğin mimarının Cumhur İttifakı olduğunu aktardı.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14