Necla Bak Beauty Center 5. yılını kutladı

Necla Bak Beauty Center Lazer Epilasyon ve Cilt Bakım Merkezi 5. yılını kutladı.

Necla Bak Beauty Center 5. yılını kutladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cilt bakımı gibi birçok alanda profesyonel olarak hizmet veren Necla Bak Beauty Center Lazer Epilasyon ve Cilt Bakım Merkezi başarılarıyla sürdürdüğü 4. yılını geride bıraktı.

Yapılan işlerde kurumsallaşma yolunda ilerlemesini sürdüren Necla Bak Beauty Center Lazer Epilasyon ve Cilt Bakım Merkezi 5. yılına özel müşterilerine müjdesini duyurdu. Güzellik merkezinde 5. yıla özel uygulanacak paket işlemlerinde yüzde 15 indirim uygulanacağı açıklandı.

Güzellik Uzmanı Necla Bak, yıldönümleri dolayısıyla yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: ''Elazığ ve çevre illerden gelen üyelerimizle 5. yılımızı geride bırakmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bizim için en önemlisi, üyelerimizde oluşturduğumuz memnuniyettir. Bu memnuniyet, bizi fazlasıyla mutlu ediyor.  İşimizi, en kaliteli ürünlerle hijyen kurallarına ehemmiyet vererek yapıyoruz. Daha dün gibi açılışını yaptığımız merkezimiz, bugün 5. yılını kutluyor. Her zaman yanımızda olan kıymetli üyelerimle, sevgili dostlarımla ve değerli ailemle daha nice sağlıklı ve mutlu senelerimizin olmasını diliyorum.''