OSB'de yeşillendirme çalışmalarını hızlandırıldı

Diyarbakır'ın Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB), 9 bin 300 adet fidan dikimi yapılacağı belirtildi. Her dönem mümkün mertebe yeşillendirme çalışmalarının devam edeceğini kaydeden OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Abdulkadir Karavil, bu kapsamda ilk etapta 3 bin çam 6 bin akasya fidanı dikeceklerini belirtti.

OSB'de yeşillendirme çalışmalarını hızlandırıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Diyarbakır’ın Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB), 9 bin 300 adet fidan dikimi yapılacağı belirtildi. Her dönem mümkün mertebe yeşillendirme çalışmalarının devam edeceğini kaydeden OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Abdulkadir Karavil, bu kapsamda ilk etapta 3 bin çam 6 bin akasya fidanı dikeceklerini belirtti.

Kentin gelişmesi, değişmesi ve istihdamın arttırılması için çalışmalarını aralıksız sürdüren OSB yönetimi, yeşillendirme çalışmalarını hızlandırdı. Yeşillendirme çalışmaları kapsamında OSB 1’inci ve 2’nci etapta 9 bin 300 adet fidan dikimi yapılacak. Yeşillendirme çalışmalarına başladıklarını kaydeden OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Abdulkadir Karavil, “Organize Sanayi Bölgesinde bir ağaçlandırma çalışmasına başladık. Buraya 9 bin 300 civarında fidan dikimi gerçekleştireceğiz. Bu fidanların yaklaşık 3 bini çam, 6 bin 300 tanesi ise akasya olacak. Yeşillendirme çalışmalarımız her dönem mümkün mertebe devam edecek” dedi.