'Altılı masanın hangi amaçla kurulduğu belli değildir'

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı.

'Altılı masanın hangi amaçla kurulduğu belli değildir'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

"Aslına bakılırsa bunların derdi ülkeyi yönetmek değil, devletin imkanlarını kendi aralarında paylaştıracak paravan bir şirket kurmaktır"

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarıyla ilgili değerlendirmede bulunan Erdoğan, ”Ayın 3'ünde açıklama yapacakmış Bay Kemal. Biz de Şanlıurfa'dayız, biz de oradan açıklamamızı yapacağız. Sen açıklamanı yaparken fırsat bulursan bizi de takip et. Bak bakalım Şanlıurfa'dan ses nasıl geliyor? Sendeki sese benziyor mu benzemiyor mu? Kendi içinde sayısız çelişki barındıran, tek bir vizyon ışıltısı bile taşımayan bu metni tartışmak abesle iştigaldir. Vizyon Şanlıurfa'da. Biz Kılıçdaroğlu'nun iddialı sözlerine bakarak nihayet vizyonlarımızı Konya'da, Gaziantep'te, Artvin'de gösterdik. TOGG'da gösterdik. TOGG'a gelmek istediğini söylemiş yönetim kurulu başkanına, Sanayi ve Teknoloji Bakanımı da yanına alacaksın. Netice itibarıyla önümüzdeki tek somut gerçek bizim 'Türkiye Yüzyılı', onların da 'eski Türkiye' dediğidir. Ortadaki tek hakikat bizim ülkemizi bölgesel ve küresel liderliğe taşımayı onların ise yönetilemeyen bir Türkiye'yi taahhüt ettiğidir. Milletinde il ittifak ortaklarının ihtiyaçları için anayasa hazırlayan bir kafanın yönetime gelirse ülkeyi nasıl bir felakete sürükleyeceğini düşünmek bile istemiyoruz. Aslına bakılırsa bunların derdi ülkeyi yönetmek değil, devletin imkanlarını kendi aralarında paylaştıracak paravan bir şirket kurmaktır, düşündükleri bu. Size biz paravan şirket kurdurmayız” dedi.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14