'Altılı masanın hangi amaçla kurulduğu belli değildir'

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı.

'Altılı masanın hangi amaçla kurulduğu belli değildir'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

"Milletimiz bu ülkeyi 'Cumhur İttifakı seçimlerde başarısız olsun, AK Parti iktidardan gitsin, Erdoğan kaybetsin de sonra ne olursa olsun' diyen bir zihniyete asla teslim etmez"

Erdoğan, AK Parti teşkilatına sahada etkin bir şekilde çalışmaları talimatını da verdi. Erdoğan, ”İlkeler yerine çıkarların buluştuğu böylesine arzi bir yapı ile Türkiye güney sınırlarını taciz eden terör örgütleriyle nasıl mücadele verebilir? Akdeniz'deki diplomatik ve ekonomik menfaatlerini nasıl koruyabilir? Rusya- Ukrayna Savaşı'ndaki rolünü nasıl yürütebilir? Avrupa ve ABD ile ilişkilerini nasıl eşit düzeyde sürdürebilir? Bunların kafasıyla diplomasi olur mu? Olmaz. Ege'deki deniz ve hava sahalarıyla ilgili haklarını nasıl savunabilir? Egemenlik haklarına yönelik saldırılarla nasıl başa çıkabilir? Ekonomik tetikçilerin tuzaklarını nasıl bozabilir? Geleceğine ilişkin umutlarını bunlar nasıl hayata geçirebilir? Özetle bu kifayetsiz muhterislerle ülke nasıl yönetilebilir? Milletimiz elbette bu tabloyu görüyor, değerlendiriyor. Bize düşen karşımızdaki ittifakın 'millet' ifadesinin altına gizlemeye çalıştığı gerçek yüzünün ortaya çıkması için çalışmaktır. Açın bakın anayasa tekliflerine, bunlarla ilgili en küçük bir şey var mı? Böyle bir dertleri, niyetleri, gayretleri de yok. Milletimiz bu ülkeyi, 'Cumhur İttifakı seçimlerde başarısız olsun, AK Parti iktidardan gitsin, Erdoğan kaybetsin de sonra ne olursa olsun' diyen bir zihniyete asla teslime etmez.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14