'Altılı masanın hangi amaçla kurulduğu belli değildir'

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı.

'Altılı masanın hangi amaçla kurulduğu belli değildir'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

"Türkiye'nin dününü olduğu gibi yarınını da biz inşa edeceğiz"

Büyüme rakamlarıyla ilgili veriler paylaşan Erdoğan, "2022 yılı üçüncü çeyrek büyümesi 3,9 olarak açıklanırken, 2. çeyrek büyümesi de 7,7 olarak yukarı yönlü revize edildi. Küresel düzeyde resesyon endişesinin giderek arttığı bir dönemde Türkiye'nin büyümesini sürdürmesi çok kıymetlidir. İnşallah 2022'yi dünyaya göre rekor bir düzeyle kapatarak 2023'e iyi bir giriş yapacağız. AK Parti iktidarları döneminde ülkemizin yaşadığı en bariz değişimlerden biri; yatırım, eser, hizmet algımızın çıtasının fevkalade yükselmiş olmasıdır. Bizim toplu açılışlarımız içinde tek başlık olarak geçen herhangi bir yatırımın dahi yanına yaklaşamayacak işleri anlata anlata bitiremeyenler, aslında nasıl komik bir duruma düştüklerini farkında değillerdir” diye konuştu.

2023 yılında da yatırımların, projelerin devam edeceğini ifade eden Erdoğan, ”Geçmişte sadece bu iki aylık eser ve hizmet bilançomuz hükümetleri on yıllar boyunca iktidarda tutmaya yetiyordu. Biz tüm bunları iki aya sığdırıyoruz. 2023'ün her günü her ayını da böyle dolu dolu geçireceğiz. Türkiye'nin dününü olduğu gibi yarınını da biz inşa edeceğiz. Bunun için küresel ve bölgesel krizlerin yol açtığı sorunların tek çözüm adresi Cumhur İttifakı'dır, AK Parti'dir diyoruz. Bunun için 'Derdimin dermanı, çaresi belli, yarın değil hemen şimdi, doğ ey güneş, başlasın Türkiye Yüzyılı diyoruz'” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14