'Altılı masanın hangi amaçla kurulduğu belli değildir'

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı.

'Altılı masanın hangi amaçla kurulduğu belli değildir'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

"Her şeyden önce biz başardık, başarıyoruz ve başaracağız"

"TOGG fabrikasıyla ülkemizin ilk yerli ve milli aracının seri üretim heyecanını yaşadık" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "GAZİRAY ile Gaziantep'in şehir içi ulaşım sorununu çözdük. Batman-Hasankeyf Tüneli ile Ilısu Barajı'ndan etkilenen bölgelerimizdeki yerleşimlerimizi birbirine bağladık. Ülkemizin en büyük, dünyanın 5. büyük barajı Artvin Yusufeli Barajı ve Hidroelektrik Santrali'ni yerleşimi ve yollarıyla hayata geçirdik. Konya üzerinden Akdeniz'e daha hızlı ve güvenli erişilmesini temin ettik. Aselsan Silah Sistemleri fabrikasıyla savunma sanayimizi güçlendirdik. 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesi ile 50 bin konut, 1 milyon altyapılı arsa, 50 bin iş yerini ülkemize kazandıracak adımı attık. Şehirlerimizdeki organize sanayi bölgelerinde 50 fabrikayı, 100 fabrikayı aynı anda hizmete açtık. Alevi-Bektaşi kardeşlerimizin Cumhuriyet tarihi boyunca çözüme kavuşturulmamış taleplerini hayata geçirecek düzenlemeleri gerçekleştirdik. Türkiye Yüzyılı programımızla milletimize, Cumhuriyetimizin yeni asrına çok daha büyük hayaller ve heyecanlarla gireceği bir umut ışığı yaktık. Uluslararası alandaki temaslarımızı, buradan ülkemiz adına elde ettiğimiz faydaları, şehirlerimize kazandırdığımız küçüklü büyüklü yatırımları saymıyorum bile. Ekonomi, diplomasi, öbür tarafta terörle mücadele, bir diğer tarafta mülteci sorunu konusu. Bu dört ana başlığı her şeyden önce biz başardık, başarıyoruz ve başaracağız" açıklamasını yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen hafta 5,9 büyüklüğündeki depremle sarsılan Düzce'yi "Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi" ilan ettiklerini duyurdu.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14