'Altılı masanın hangi amaçla kurulduğu belli değildir'

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı.

'Altılı masanın hangi amaçla kurulduğu belli değildir'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

"Bugüne kadar ne CHP'den ne de şürekasından ülkenin herhangi bir derdine derman, milletin herhangi bir yarasına merhem olacak hiçbir söze rastlanmadı"

Geçmişte kurulan kısa süreli hükümetlerin ülke için kayıplara yol açtığını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz, AK Parti kurulana kadar Türkiye'de neler görmedik ki. 8 aylık hükümetler gördük, 1 yıllık hükümetler gördük. Bunlar bu kadar kısa sürede kuruldular, dağıldılar. Benim milletim bunları biliyor. Bu koalisyonlardan bu ülkeye fayda gelmedi. Netice alamadık. Öyleyse unutmayın; mümin bir sokulduğu yerden bir daha sokulmaz. Biz bir daha sokulmak istemiyoruz. AK Parti iktidarlarıyla 20 yıldır istikrar var, güven var, güçlü devlet var. Biz bunu sağladık. Dikkat ederseniz bugüne kadar ne CHP'den ne de şürekasından ülkenin herhangi bir derdine derman, milletin herhangi bir yarasına merhem olacak hiçbir söze, hiçbir teklife, adıma rastlanmadı. Dünyanın en doğru, en güzel, en şahane işini de yapsak bizi takdir etmeyeceklerini alenen parlamentoda söylediler mi söylediler” değerlendirmesini yaptı.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14