Elazığ'da hava durumu...

Elazığ'da hava nasıl olacak? 15 Şubat Pazartesi 2021 Elazığ hava durumu raporu yayımlandı. İşte meteorolojiden Elazığ hava durumu tahmini

Elazığ'da hava durumu...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Meteoroloji 13. bölge müdürlüğünün tahminlerine göre, Bölgemizde havanın parçalı ve çok bulutlu, yer yer aralıklı hafif yağmurlu geçeceği tahmin edilmektedir.

Hava sıcaklarının mevsim normallerinin 6-8 derece üzerinde seyretmesi beklenmektedir.Rüzgarların güneyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette; Tunceli ve Bingöl çevrelerinde yer yer kuvvetli esmesi beklenmektedir.

Bir süredir mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının 16.02.2021'e kadar devam etmesi beklendiğinden Tarım ile uğraşan vatandaşlarımızın meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Sabah ve gece saatlerinde yer yer buzlanma ve don olayı ile birlikte, sis ve pus hadisesi beklendiğinden özellikle ulaşımda meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bölgemizde kar erimesi nedeniyle su baskını ve dik yamaçlarda çığ oluşma riski bulunduğundan, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

ELAZIĞ HAVA DURUMU, 14°C Parçalı bulutlu, yer yer aralıklı hafif yağmurlu