Misaş en kalitelisini en ucuza sunuyor!

Elazığlılar en kaliteli ve taze ürünleri Misaş Marketlerinden temin ediyor.

Misaş en kalitelisini en ucuza sunuyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Müşterilerine en kaliteli hizmeti vermek için durmaksızın çalışan Misaş, kaliteli sebze ve meyveyi müşterilerine ulaştırmak için Mersinli üreticilerden aldığı ürünleri Dünya’nın ikinci büyük sebze hali Mersin Üretici Sebze Halinde özenle işleyerek müşterilerine sunuyor.

“BİZİM AMACIMIZ MÜŞTERİLERİMİZE KALİTELİ ÜRÜN ULAŞTIRMAK”

Mersin Üretici Sebze Halindeki çalışmaları sürekli yerinde inceleyen Misaş Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Ateş, Misaş olarak müşterilerine kaliteli ürünleri ulaştırmak için ekip olarak gece gündüz çalıştıklarını ifade ederek: “Misaş Marketler Zinciri sebze ve meyvelerini Mersin Üretici Sebze Halinden temin ediyor. Ayrıca yeşillik ürünlerimizi Tokat’tan temin ediyoruz. Özellikle de Elazığ’ımızın yerli ürünlerini de alıyoruz: Dolma biber, üzüm vb… Yani Elazığ’da bulduğumuz kaliteli ürünleri Elazığlı üreticimizden  alıyoruz. Elazığ’da bulamadığımızı da Mersin’den temin ediyoruz. Halkımıza taze ve kaliteli  ürün yedirmek için Mersin’den günlük tırımız geliyor. Mersin'den ürünlerimizi direk üreticimizden alıyoruz. Aldığımız ürünleri işletmemizde işliyoruz. Kaliteli ve kalitesiz ürünleri ayırıyoruz. Bize yarayan ürünü alıyoruz. Yaramayan ürünleri de iade ediyoruz. Her hafta düzenli olarak Mersin’den Elazığ’a üç tır ürün getiriyoruz. Önümüzdeki ay Elazığ’daki üreticilerimizin ürünleri bittikten sonra  buradan ilimize günlük bir tır ürün getireceğiz”

“MİSAŞ OLARAK YEŞİLLİKTE DAMGA VURDUK”

Misaş Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Ateş, Tokat ilinden çok kaliteli yeşillik alarak müşterilerine ulaştırdıklarını söyleyerek “Biz bu sene çok güzel bir yeşillik sattık. Tokat ilimizden çok kaliteli bir ürün getirdik. Misaş Marketler yeşilliğe damga vurdu”.

“AMACIMIZ EN KALİTELİSİNİ HALKMIZA SUNMAK”

2010 yılında Küüm Gıda adı altında Misaş Marketleri devir aldıklarını ifade eden Misaş Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Ateş, ”Halkımıza daha güzel hizmet etmek için Mersin’den kaliteli ürünleri üreticimizden aldıktan sonra işleyerek vatandaşlarımıza günlük olarak sunuyoruz. Misaş olarak yenilikleri her zaman yapıyoruz. Et Üretim tesisimizi de yaptık. Bunun yanında sucuğumuzla, süt ürünlerimizle ve birçok kendi markamızla müşterilerimize hizmet veriyoruz. Misaş olarak yeniliklere devam edeceğiz. En güzelini en kalitelisini halkımıza sunmaya çalışıyoruz” dedi.